Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden

Velkommen til Kvisla barnehage

Kvisla barnehage ble bygget i 1977 som en to avdelings barnehage, og utbygd til 4 avdelinger i 2006. De 4 avdelingen er Nøkkerosa, Dunkjevla, Bekkeblom og Andungen. Navnene på avdelingen er oppkalt etter planter og fugler i Kvisla elva som ligger ved barnehagen. Nøkkerosa og Dunkjevla har begge barn i alderen 3-6 år. Andungen er en småbarnsavdeling med barn i fra 0 -3 år, og Bekkeblom har barn i alderen 1-4 år. Vi har til sammen 57 barn i barnehagen i år.

Personalet er en flott gjeng med lang fartstid i barnehagen, og har mye kompetanse på ulike felt. Barnehagen tar imot studenter fra UIA og lærling fra videregående skole. Barnehagens åpningstid er fra 06.30 -16.45.

Barnehagen ligger sentrumsnært i Mandal med et lite vann og flott skogområde rundt. Vi bruker området rundt oss til turer hvor barna får opplevelser i skog og mark. Vi har kort gåavstand til mange av byens fasiliteter som Buen kulturhus, strender, ulike toppturer med utsikt over byen vår.

Kvisla barnehage gjenspeiler et kulturelt mangfold og har fokus på trygge, varme, tilstedeværende og aktive voksne. Vi er en "være sammen" barnehage og det betyr at vi har et særlig fokus på barns vennskap og hvordan vi som  jobber i barnehagen er med barna og hverandre.

47 37 03 69
aslaug.fjeldsgaard@lindesnes.kommune.no

Siste nytt

Jodtabletter

Atomberedskap i kommunen

Norge har beredskap mot atomulykker og villede handlinger som kan gi radioaktiv forurensning og stråleeksponering. Radioaktiv forurensning og stråling kan gi helseskader.  Dersom en atomhendelse ra...

Laget rundt barnet i Lindesnes

I Lindesnes er inkludering et satsningsområde. Det samme er utvikling av en tidlig- og tverrfaglig innsats. Utviklingen av trygge og gode barnehage- og skolemiljøer er viktig for at barn og unge skal ...
Samenes nasjonaldag

Samenes nasjonaldag

I dag har avdelingene markert samenes nasjonaldag i barnehagen.
Se hele nyhetsarkivet

Her finner du oss