Hopp til toppmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden

Aktuelt

Lindenes kommune ble tildelt prisen «Årets Lærlingekommune for 2023»

- Det er gjort et utrolig godt stykke arbeid av alle som jobber med lærlinger i kommunen. Det er på grunn av dem at vi vinner denne prisen, sier ordfører Alf Erik Andersen, rådmann Kyrre Jordbakke, lærlingkoordinator Gunn Evy Hageland Børslid og organisasjons- og personalsjef Lena Vigeland Wilhelmsen.

Bilde av to menn og to damer som holder et stort innrammet bilde. De smiler.

Vil du drive sommerskole i Lindesnes? Søk tilskudd fra kommunen!

Lindesnes kommune har kr. 350 000,- som vi kan dele ut til frivillige lag og foreninger og private aktører som vil drive sommerskole for barn og unge. Sommerskolen drives i samarbeid med Lindesnes kommune. 

Søknadsfrist er 1. mars kl. 12:00. 

Sommerskole (1)

Nå kan alle 4. klasser melde seg på Batterijakten 2024!

Batterijakten er en morsom, miljøvennlig og lærerik konkurranse som alle fjerdeklasser i Norge kan være med på. Konkurransen gir barna mulighet til å gjøre en stor innsats for miljøet, samtidig som de får ha det gøy og lære om hvordan vi bedre kan ta vare på jordas ressurser. Batterijakten skaper både engasjement og samhold i klasserommet. Siden Batterijakten startet i 2013 har ivrige batterijegere samlet inn over 950 tonn batterier! 

Årets jakt varer fra 4. - 24. mars. Påmelding og mer informasjon på batterijakten.no.

Gutt som kommer på døren og mottar batterier

Vi trenger besøkshjem i Lyngdal

Har du tid og plass til et barn/ ungdom noen helger? Barneverntjenesten har tidvis behov for flere familier som kan være besøkshjem for barn i alderen 0 -18 år. Nå søker vi etter et besøkshjem i Lyngdal. 

Ta gjerne kontakt med oss for mer informasjon om hva det å være besøkshjem innebærer, og hva som forventes og kreves av dere. 

Superhelter (dame og mann i superheltfrakk. Barn står mellom dem)

SMIL- et gruppetilbud for unge pårørende

SMIL = Styrket mestring i livet, og er et gruppetilbud for barn og unge, i 5. - 7. klasse, som har foreldre eller søsken med belastende fysiske-/ psykiske helseplager og/ eller rusproblemer. Tilbudet er rettet mot hele familien, med barnas opplevelser i sentrum. En forutsetning for deltakelse er foreldresamarbeid.

Påmeldingsfrist er 15. februar 2024

8 unge og smilende mennesker med ulik nasjonalitet står på rekke og holder armene over skuldrene på hverandre

Vi forenkler kommunikasjonen mellom skole/barnehage/sfo og foresatte

Lindesnes kommune har tatt i bruk IST Home. IST HOME Skole/Barnehage - er appen hvor du som foresatt, på ett og samme sted, får god oversikt over dine barns tilstedeværelse i skole, barnehage og SFO.

Appen forenkler den daglige kommunikasjonen mellom skole, barnehage, SFO og hjem.

IST Home, illustrasjoner av løsninger i app